homecontul meustiribazarsms freetelefoane mobileforum
mobilul meu
Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
Fa-ti cont acum si descarca gratis sonerii, teme, jocuri...
Cautare

Esti in pagina: eMobil.ro > Forum > Samsung > samsung c 3050

Pagina: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 inapoi | inainte  

Guest

Guest

Re: Re:help! samsung c 3050 help!

scris pe 11 feb 2010 21:03 de Guest

La telefonu asta nu se pot pune melodi la mesaj e nou telu da vechi tipu e ca la o rabla de tel............. nu merg
sus
Guest

Guest

Re: samsung c 3050

scris pe 17 feb 2010 15:16 de Guest

Trebuie sa iei programul Samsung PC STUDIO il instalezi si nu intri in el bagi cablu de date si o sa mearga.
am programul si tot nu imi vede calculatoru cablul de date..
sus
Guest

Guest

scris pe 17 feb 2010 15:21 de Guest

Ce pot sa fac sa imi vada calculatorul cabulu USB ?
inebunesc deja caut de 2 zile si numa cacaturi gasesc pana la urma cred ca voi da cu telefonu de toti peretii si am terminat povestea.
sus
Guest

Guest

scris pe 17 feb 2010 20:23 de Guest

atunci treb. sa existe vreo cale!
sus
Sarah

Newbie
2 mesaje

scris pe 20 feb 2010 12:34 de Sarah

vreau sa fak poza normala,dar atunci cand tzin telefonul drept poza imi apare intr-o parte..ce tre sa fak sanu-mi mai apara asha ka am incerkat sa fak tot posibilul sa reusesc,dar nimic..va rog moolt datzi-mi ji mie idei..:X

Editat de Sarah pe 20 feb 2010 12:50
sus
Guest

Guest

Re: Samsung C3050

scris pe 21 feb 2010 13:58 de Guest

mah uite yo am samsungu c3050 de 2 luni si mie se pare chiar s0oper ok...bateria tzine aproape 0 sapt are destul de multe aplicatii camera 2 megapixels...are display mare deci parerea mea e k e un tel de calitat shi desing-ul e s0oper dragutz
sus
Guest

Guest

scris pe 21 feb 2010 14:00 de Guest

["quote]vreau sa fak poza normala,dar atunci cand tzin telefonul drept poza imi apare intr-o parte..ce tre sa fak sanu-mi mai apara asha ka am incerkat sa fak tot posibilul sa reusesc,dar nimic..va rog moolt datzi-mi ji mie idei..:X "
pai knd faci poza o faci intr'o parte shi knd intri la gelerie itzi apare normal dreapta....din moment ce o faci dreapta poza la galerie itzi apare intr'o parte
sus
Guest

Guest

scris pe 21 feb 2010 14:03 de Guest

"
"sa shti k nici mie ma dispera bn k am imprimanta cu cititor de card k dak nu mai scoteam yo pe calc chestii la pashte
sus
Guest

Guest

scris pe 22 feb 2010 16:23 de Guest

Hey. Am si eu telefonul de o luna si din cate am vazut se gasesc putine aplicatii, teme, wallpapers, soft in general, pentru telefon. Tot ce am gasit a fost ceva pe site-ul asta www.zedge.net, cateva teme si wallpapere. Eu nu am descarcat nimic inca, doar cateva imagini pentru fundal. Cred ca trebuie lasat timpul sa treaca un pic, telefonul e nou pe piata. Sper sa te ajute.

Cum trebuie descarcate de pe site-ul www.zedge.net??
sus
Guest

Guest

scris pe 22 feb 2010 22:19 de Guest

[cred k nu suporta telefnu

]

merita sa il luati e un raport pret calitate foarte bun .
sea due tare pentru n samsung in casti nu mai vorbesc sare un bass exceptional .....merita luat, il am de uma de am si nu are probleme....decat la playerul muzical da
sus
andreyxtreme

Newbie
5 mesaje

scris pe 23 feb 2010 21:29 de andreyxtreme

yo am telu de 2 luni si mi-am facut mel in format ogg... si le-am bagat pe tel (din greseala am dat pe ogg) si le-am sters dupa k nu le putea vedea telefonul si dupa le-am facut mp4 ( mp4 face o melodie de 6 mb intr-o mel de 3 mb) si dupa le-am sters k nu imi mai apareau in player ... si le-am facut la loc mp3 si tot nu apar ... ce pot face ? trebuie sa asc de acolo de la fisiere aq
sus
andreyxtreme

Newbie
5 mesaje

Fara titlu

scris pe 24 feb 2010 13:32 de andreyxtreme

sus
qpaker

Newbie
1 mesaje

scris pe 24 feb 2010 20:22 de qpaker

Hey. Am si eu telefonul de o luna si din cate am vazut se gasesc putine aplicatii, teme, wallpapers, soft in general, pentru telefon. Tot ce am gasit a fost ceva pe site-ul asta www.zedge.net, cateva teme si wallpapere. Eu nu am descarcat nimic inca, doar cateva imagini pentru fundal. Cred ca trebuie lasat timpul sa treaca un pic, telefonul e nou pe piata. Sper sa te ajute.

LOOME Am nevoie de ajutor!!!sus imi apare un ceas galben si alta chestie iar cand ma suna cineva nu imi apare numele numai numaru PL$ HELPPPPP
sus
Guest

Guest

scris pe 25 feb 2010 13:37 de Guest

ba merge sa pui si muz cand primesti mesaj dai la setari profil tel si apoi dai editare dupacare dai indreapts i iti apre ce ai la msj cum sa pui dar tre sa ia melodia pe te nu pe card
sus
mikehell

Newbie
1 mesaje

scris pe 26 feb 2010 13:32 de mikehell

Ce pot sa fac sa imi vada calculatorul cabulu USB ?
inebunesc deja caut de 2 zile si numa cacaturi gasesc pana la urma cred ca voi da cu telefonu de toti peretii si am terminat povestea.

atunci cand conectezi telefonul la pc trebuie sa-ti apara pe ecranul telefonul un meniu... in care ai de ales intre 'pc suit' si 'mass data'(usb conect, mass store.depinde de telefon), alege 'mass data'(usb conect, mass store.etc), iar pc ar trebui sa inceapa sa-l recunoasca automat(aprox 1 min, iti va aparea in dreapta jos al monitorului statusu de instalare),.. la unele telefoane ca sa poti accesa functia mass data trebuia sa ai un card de memorie....
sus
Sarah

Newbie
2 mesaje

scris pe 27 feb 2010 17:30 de Sarah

Da stiu si eu ca trebuie sa tin telefonul intr-o parte atunci cand fac poza ,dar inainte imi mergea sa-l tzin drept si poza iesea normala....nu stie nimeni ce trebuie sa fac sa imi apara poza normala?hai ajutatzi-ma shi pe mine....m-am saturat ka atunci cand fac poza sa tin telefonul intr-o parte..hai va rog ajutati-ma!!!
sus
andreyxtreme

Newbie
5 mesaje

scris pe 28 feb 2010 17:36 de andreyxtreme

yo am telu de 2 luni si mi-am facut mel in format ogg... si le-am bagat pe tel (din greseala am dat pe ogg) si le-am sters dupa k nu le putea vedea telefonul si dupa le-am facut mp4 ( mp4 face o melodie de 6 mb intr-o mel de 3 mb) si dupa le-am sters k nu imi mai apareau in player ... si le-am facut la loc mp3 si tot nu apar ... ce pot face ? trebuie sa asc de acolo de la fisiere aq
sus
kabo

Newbie
1 mesaje

scris pe 1 mar 2010 18:47 de kabo

Cred ca am gasit un site bun cu aplicatii pt acest telefon. Vi-l dau si va rog sa-mi spuneti daca va merg macar o parte din ele, k?
http://www.getjar.com/software/Samsung/GT_C3050/Applications/set1

nu am gasit decat programe pe acest site iar pe mine ma-r interesa unde as putea gasi teme pentru telefon

sus
xtreme

Veteran member
486 mesaje

scris pe 1 mar 2010 20:34 de xtreme

nu am gasit decat programe pe acest site iar pe mine ma-r interesa unde as putea gasi teme pentru telefon
Gasesti teme pe www.mobile9.com.
sus
Guest

Guest

Re: Samsung C3050

scris pe 3 mar 2010 10:27 de Guest

cum drealu sa suporte card de 15qb)

suporta card pana la 15 gb
sus
Pagina: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 inapoi | inainte  

Adauga mobilul
tau aici!

editeaza mobilul

Media pt mobilul meu

logo-uri si wallpapere
ringtone-uri si sonerii MP3
video si filmulete
teme
jocuri JAVA
aplicatii

Discutii / noutati

articole despre telefonul tau
intra pe forum!

publicitate:

telefoane mobile

laptop

aparate foto

felicitari la multi ani, felicitari zi nastere

sigur.info-internet mai sigur pentru copii
Catalog telefoane mobile: Nokia / Samsung / Sony Ericsson / LG / Motorola / Sagem / Apple iPhone / HTC / Blackberry / Palm

HOT stuff: Coduri secrete telefoane / Portabilitate - cum pastrezi numarul / Super oferte / Telefoane mobile noi

copyright ©2008-2010 eMobil.ro by HTD
home | despre eMobil.ro | termeni si conditii de utilizare | contact