Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
      Adauga mobilul
tau aici!
Fa-ti cont acum
HomeNoutatiTelefoane mobileForumJocuriAplicatii
Cautare
cautare avansata
Pagina: 1 2 inapoi  

martalogu

Newbie
3 mesaje

Re: FSpy INTERCEPTOR - cea mai ieftina solutie software de interceptare


scris pe 6 feb 2017 14:27 de martalogu

mai este valabil anuntul cu FSpi ?
Definitii prealabile:

- telefon TINTA: telefonul pe care este instalata aplicatia FSpy INTERCEPTOR si a a carui activitate este monitorizata.

- telefon MONITOR: telefonul de la care se executa interceptarea convorbirilor telefonice si interceptara ambientala. Pe parcursul configurarii aplicatiei, utilizatorul va trebui sa introduca numarul de telefon al telefonului MONITOR. Acest numar poate fi schimbat oricand de la distanta, fara a mai fi nevoie de accesul fizic la telefonul TINTA.

- FSpy CONTROL (FCTL): aplicatia optionala care se poate instala pe telefonul MONITOR si care ajuta la controlul de la distanta al FSpy INTERCEPTOR:
- activarea interceptarii
- dezactivarea intercptarii
- schimbarea numarului telefonului MONITOR
- restartarea telefonului TINTA
- trimiterea diagnosticului FSpy INTERCEPTOR
- modificarea Watch List
- configurarea / adaugarea / stergerea cuvintelor cheie

FSpy INTERCEPTOR este o aplicatie care se instaleaza pe telefonul TINTA (telefonul a carui activitate doriti sa o monitorizati), ruleaza ascunsa (indetectabila) in fundal si care permite executarea interceptarii convorbirilor telefonice si a interceptarii ambientale de la un numar de telefon predefinit. FSpy INTERCEPTOR nu necesita existenta unui cont web sau utilizarea unui computer si a Internetului intrucat nu transmite nici un alt fel de date in afara mesajelor de alerta. Acestea din urma sunt receptionate direct pe telefonul MONITOR.

FSpy INTERCEPTOR a fost conceput sa raspunda unor situatii operative care necesita doar interceptarea convorbirilor telefonice, interceptarea ambientala si localizarea GPS a telefonului TINTA. Aplicatia se instaleaza in acelasi mod ca si celelalte aplicatii FSpy Labs (via Internet), nu este dependenta de IMEI si se poate muta pe un alt telefon compatibil de ori cate ori utilizatorul doreste sa o faca. Instalarea si configurarea aplicatiei este deosebit de simpla si necesita contact fizic cu telefonul TINTA doar pentru 2-3 minute.

Functiile FSpy INTERCEPTOR:

- interceptarea convorbirilor telefonice: in momentul in care pe telefonul TINTA exista un apel voce activ (apel initiat sau primit pe telefonul TINTA), pe telefonul MONITOR se va primi un mesaj de alerta care va indica numarul de telefon cu care se efectueaza convorbirea, numele si directia apelului. Din acel moment utilizatorul, apeland numarul telefonului TINTA, va putea intercepta convorbirea telefonica in timp real. Foto jos: continutul unui mesaj de alerta. A fost detectat un apel catre serviciul clienti Orange.

- interceptarea ambientala: prin simpla apelare a telfonului TINTA de la telefonul MONITOR, utilizatorul va putea asculta discutiile (sau zgomotele) care se poarta in jurul telefonului TINTA. Apelul de interceptare ambientala (ca si cel de interceptare a convorbirii telefonice) este indetectabil: telefonul TINTA nu reactioneaza in nici un fel, lumina ecranului si soneria telefonului nu se activeaza, apelul de interceptare nu ramane in memoria apelurilor preluate.
Interceptarea se poate executa indiferent de reteaua gsm pe care functioneaza telefonul TINTA si indiferent de tara in care se afla.

- localizarea GPS a telefonului TINTA. Daca telefonul TINTA are functia GPS integrata (modul GPS), prin trimiterea unei comenzi SMS secrete, telefonul TINTA va raporta o singura data, direct catre telefonul MONITOR (via SMS) datele de pozitionare GPS, alaturi de un link catre Google Maps. Astfel, de fiecare data cand telefonul TINTA va receptiona o astfel de comanda, va transmite un SMS continand datele de pozitionare GPS, catre telefonul MONITOR

- notificare la schimbarea SIM-card-ului pe telefonul TINTA. In momentul in care pe telefonul TINTA a fost inserat un nou SIM-card, pe telefonul MONITOR va fi primit deindata un mesaj care va contine noul numar de telefon precum si detalii ca IMEI-ul si IMSI-ul SIM-card-ului, operatorul gsm, ora la care a avut loc schimbarea si localizarea gsm a locului in care a fost executata schimbarea SIM-card-ului (CellID, Area code, etc.).
Utilitatea acestei functii este evidenta: utilizatorul va trebui sa cunoasca numarul de telefon pe care il va apela in cazul executarii interceptarii ambientale sau a convorbirii telefonice.

- Watch List: utilizatorul poate configura aceasta functie atunci cand doreste a fi notificat doar cu privire la anumite tipuri de apeluri efectuate:
- notificare doar in cazul unui apel activ cu un numar din lista
- notificare la toate apelurile efectuate (recomandat)

- filtru cuvinte cheie: utilizatorul poate seta anumite cuvinte cheie intr-o lista din interiorul aplicatiei. In momentul in care pe telefonul TINTA va sosi un SMS care va contine unul dintre cuvintele cheie setate, acesta nu va fi vizibil pentru utilizatorul telefonului, nu va avea stiinta de sosirea lui si va fi sters automat din memoria telefonului.
Functia este deosebit de utila atunci cand se doreste reincarcarea de la distanta a creditului SIM-card-ului pre pay utilizat pe telefonul TINTA, utilizatorul telefonului TINTA nefiind astfel informat prin SMS de adaugarea creditului pentru SIM-card-ul folosit de el pe telefonul TINTA.
Deaemeni functia este utila si la protejarea copiilor si adolescentilor de continutul inadecvat sau indecent al SMS-urilor primite.

FSpy INTERCEPTOR este complet configurabil de la distanta, functiile sale putand fi activate /dezactivate prin trimiterea manuala a unor comenzi SMS (invizibile pe telefonul TINTA dar executate de FSpy INTERCEPTOR, sau prin utilizarea aplicatiei optionale FSpy CONTROL (FCTL).
FSpy INTERCEPTOR nu va avea alocat un cont web pe serverul FSpy intrucat nu sunt transmise nici un alt fel de informatii in afara alertelor de apel si a notificarilor de schimbare a SIM-card-ului.ceste lerte sunt expediate direct pe telefonul MONITOR.

Pretul aplicatiei FSpy INTERCEPTOR este de 350 euro, se poate muta oricand pe un alt telefon compatibil si nu este dependenta de IMEI-ul telefonului. Licenta este nelimitata in timp.

sus
martalogu

Newbie
3 mesaje

Re: FSpy INTERCEPTOR - cea mai ieftina solutie software de interceptare


scris pe 6 feb 2017 14:43 de martalogu

salut ......as dori sa stiu daca oferta mai este de actualitate.
Ms!
Ma poti contacta la adresa de email:
Photorestoration_services@yahoo.com

Va salut --doresc sa va intreb daca oferta mai ieste de actualitate,asi dori raspuns urgent pe adresa de emayl serbanescuvalcea@yahoo.com--multumesc anticipat
sus
Pagina: 1 2 inapoi  



    Forum telefoane mobile

Afla secretele fiecarui mobil si gaseste raspuns la problemele si intrebarile tale pe forum!

Cont iTunes
scris de Mihai144268 pe 13-03 ora 02:57

Va recomand asa ceva
scris de CostinSilviu1990 pe 22-02 ora 18:32

Digi intra peste un abonat orange
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:26

digi mobil blocat
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:17

nu merge hard reset
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:56

Service Profesional
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:55

cum sti daca e fake sau nu
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:53

Jtag
scris de CostinSilviu1990 pe 29-12 ora 00:00

lycamobile
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 23:42

DEBLOCARE CARD Micro SD
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 16:00

intra in forum



Catalog telefoane mobile: Nokia / Samsung / Sony / LG / Motorola / Sagem / Apple iPhone / HTC / Blackberry / Palm

HOT stuff: Coduri secrete telefoane / Portabilitate - cum pastrezi numarul / Super oferte / Telefoane mobile noi

copyright ©2008-2017 eMobil.ro by HTD Publishing
home | despre eMobil.ro | termeni si conditii de utilizare | contact