Esti in pagina: eMobil.ro > Forum > Nokia > problema soft nokia 6500 slide
Guest
Guest
|
Re: problema soft nokia 6500 slide
scris pe 20 ian 2010 20:05 de Guest
am si yo un 5130 c2 cu probleme la soft adik se aprinde mai greu iar dac unmblu pe el mai mult de 10 min isi da restart cum pot sa mil fac am si cablu de date
ms anticipat
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 8 feb 2010 15:24 de Guest
unde ai gasit versiunea aia 10.3 ca si eu am cautat da pe nokia software update nu e decta aia 8.5...si miar trebui si mie alta ca nokia meu e codat pe orange si foloseam cosmote cu tubosim..mergea perfect dar dupa ce lam resoftat nu mai am semnal deloc la cosmote ...da nu e din vina la turbosim ca in alt tel codat merge...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: 6500slide
scris pe 9 feb 2010 16:57 de Guest
fratilor ajutati-ma am un 6500slide si nu mai pot sa dau vol. mai tare din butonul din lateral merge numai in jos!!!!!!!!!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 13 mar 2010 21:44 de Guest
si la mn face la fel...daca stii ce pot face zi si mie
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 27 mar 2010 00:35 de Guest
baga id asta de mess si te ajut cu placere ca em am reusit sal fac in mod mort,asta e id poker_nolimit@yahoo.com
|
sus |
|
GaLu
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 8 mai 2010 01:14 de GaLu
salut,am si eu un nokia 6500 si am ceva probleme la soft,adica asa cred,l-am resoftat ca se bloca si mergea greu,pana acum nimic probleme,dar a-2a zii ,am observat ca daca ii se descarca bateria nu ma mai lasa sa sun,adica imi apare NO NETWORK COVERAGE si am semnal full,si daca tot insist sa sun si raspunde persoana la telefon imi apare NETWORK BUSY,si dupa 4-5 incercari sa sun la un moment dat ii dispare de tot semnalul si nu ii mai revine,daca il inchid si il pun la incarcat ,dupa ce e full bateria am semnal full si pot sa sun pe orice numar vreau ca nu mai face asa,asta pana ii scade iar acumulatorul la jumate,ajutati-ma va rog!! dany_galu id de mess va multumesc
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: 6500slide
scris pe 2 iun 2010 15:39 de Guest
buna ! am o nelamurire ...mi-am scapat din greseala telefonul ...si mi s`a spart ecranul dar nu au aparut colturi negre cum apar de obicei sau carcasa are geam ?display-ul nu cred ca e afectat cu nimic
|
sus |
|
|
|
editeaza mobilul
Media pt mobilul meu
logo-uri si wallpapere
ringtone-uri si sonerii MP3
video si filmulete
teme
jocuri JAVA