Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
      Adauga mobilul
tau aici!
Fa-ti cont acum
HomeNoutatiTelefoane mobileForumJocuriAplicatii
Cautare
cautare avansata
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 inapoi | inainte  

Guest

Guest

Re: teapa tepelor VODAFONE=ZERO


scris pe 17 apr 2012 20:36 de Guest





Nu inteleg de ce ne plangem atat de suprataifare in concursuri...este foarte simplu- nu participi nu esti taxat! Si daca participi, de ce inainte nu te interesezi care este regulamenutl jocului?
In fiecare zi mi se demonstreaza, din pacate, ca Romania este locuita, in mare parte, de oameni ignoranti care, desi gresesc, nu sunt capabili sa isi asume aceste greseli, ba chiar au si tupeul sa se revolte pe prostia lor!
sus
Guest

Guest

Re: teapa tepelor VODAFONE=ZERO


scris pe 17 apr 2012 20:41 de Guest

apropo de teapa tepelor cred ca esti baiatul ala de la tara care se pricepe la toate dar nu pricepe nimic
sus
Guest

Guest

Re: Alta teapa vodafone 1288


scris pe 18 apr 2012 13:44 de Guest




Ca si tine, si eu am patit, ieri, 6.04.2012, la fel... dar eu am trimis 101 sms-uri in 4min si 30 de secunde...fix . Interesant nu?... Asa ca m-am trezit cu un suplimentar de 99 euro. Am facut reclamatie si astept raspunsul lor. Care ati facut o asemenea reclamatie, a-ti reusit sa va rezolvati cumva problema... Ca sa stiu la ce sa ma astept, sau mergem la OPC? Daca vreti puteti trimite un mail la "jalgoczy_alexandru@yahoo.com". Multumesc tuturor!!!!



Pfff... am si eu 34 de euro cost din mesaje la 1288 si 1299... tot audiofone... Pana la urma a rezolvat cineva ceva? chiar si cu opc... s-au recuperat banii?
sus
Guest

Guest

Costuri suplimentare abonament Vodafone


scris pe 10 mai 2012 01:02 de Guest

Buna tuturor. Am si eu o problema cu abonamentul Vodafone...imi apar costuri suplimentare de 6.11 euro, desi mai am minute, cel putin in reteaua vodafone ("mai aveti 301 min 47 sec din min si sms VF) si niciodata nu depasesc numarul minutelor si sms-urilor in retea si in afara ei...iar internetul il folosesc rar, pt ca mi se pare destul de incomod. Am fost la o reprezentanta Vodafone unde mi s-a spus ca nu-mi pot oferi detalii pana nu se emite factura, asta insemnand 20 ale lunii. Nu stiu ce se intampla si mi-e tare teama ca o sa ma trezesc cu o suma exorbitanta, fara sa fi facut absolut nimic... imi puteti da un sfat, va rog?
P.S. Acum ceva timp primeam apeluri de la un nr strain, i-am rugat pe cei de la Vodafone sa-mi restrictioneze numarul si cand colo, mi-a fost redirectionat...de cate ori ma suna cineva, raspunde un nene (nu robot!) cu care nu am nicio legatura Credeti ca ar putea impacta in vreun fel costurile? (just asking...) Multumesc mult pt orice raspuns prompt!
sus
Guest

Guest

Re: Alta teapa vodafone


scris pe 2 iun 2012 01:04 de Guest



Problema: ieri am format *123#, si ce sa vezi... apar cu 1,85 euro costuri suplimentare fara sa fi depasit numarul de minute alocat in retea, numarul de minute nationale, numarul de mb alocat traficului de date inclus in abonament. Astazi am intrat in contul meu de vodafone sa-mi vad apelurile detaliate... Si uimire... Cica in data de 24.04.2011 am trimis un sms la 1288 care costa 0.9 euro, sms care nu a fost trimis de mine de pe aceasta cartela sim in viata asta. Si totusi figurez cu un cost dublu ca si cum am trimis 2 sms-uri... Am sunat la vodafone si mi-au zis ca nu pot face nimic pana nu se emite factura pt ca ei nu pot sa vada apelurile mele detaliate din aceasta luna. A mai patit cineva asa ceva? Exista vreo rezolvare sau raman cu banii luati?



Pe langa costul de mai sus a mai aparut unul tot de 0.9 euro "datorat trimiterii unui mesaj catre acest celebru numar 1288". Bineinteles ca eu nu am trimis nici un mesaj, dar vad ca ele se genereaza automat. A mai patit cineva asa ceva? Stiti daca se poate restrictiona in vreun fel trimiterea de mesaje(mesajele nu imi apar in tel)?


Asa mi s-a intamplat si mie! AM 988 MESAJE +MINUTE VODAFONE . Vorbesc prin mesaje cu o prietena de pe vodafone . Ca sa vezi .. De la costul de 1,42 am crescut la 1,92 WTF ? Sunteti nebuni ? :| P.S. Numarul ei incepe cu 073 . Am si verificat sa vad daca e pe VODAFONE! Ce teapa urata am luat . Eu ma duc la astia de la vodafone .
sus
Guest

Guest

Re: teapa tepelor VODAFONE=ZERO


scris pe 6 iun 2012 20:48 de Guest

cred ca si tu traiesti din asta teparule
sus
Guest

Guest

Re: teapa tepelor VODAFONE=ZERO


scris pe 17 aug 2012 12:19 de Guest

Se rezolva daca suni la *222. Mie mi-au returnar 1E pt ca au vazut ca am sunat o singrua data acolo. Cica daca suni la 1234 te trimite catre Relatii Clienti Cosmote si platesti ... interesant .
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 21 aug 2012 16:06 de Guest

Pt domnul asa de furios pe "fufa" acees..pentru informatia si cultura lui nu angajata respectiva i-a restrictionat apelurile,restrictiile se pun automat din sistem in fc de anumite criterii. Dar il cred in stare sa se certe si cu un sistem...



Pt angajata care vorbeste asa cu clientii, e bine sa stie ca nu e deloc profesional ca unui client suparat pe serviciile lor , sa-i vorbesti asa.Incerci sa-i rezolvi problema si daca nu esti in masura macar vorbesti frumos sa nu simta clientul o frustrare in plus.
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 15 sep 2012 21:34 de Guest

Hai sa vezi aici teapa marca VODAFONE, este din perioada asta august-septembrie 2012:
http://www.youtube.com/watch?v=6XjzFxY1z0g&;list=FLBbG5jxJ6n1CJwtptDvRK0g&feature=mh_lolz




imi pare rau sa va anunt dar am impresia ca sunt cei mai mari tepari de pe piata de telefonie mobila. de ce? simplu>va dau cazul meu>am 13 ani in reteaua lor ca abonat ; e ceva nu??>luna trecuta am intarziat cu plata abonamentului cam cu 10 zile>ce credeti ca mi-au facut??>mi-au oprit serviciile adica nu mai puteam suna pe nimeni!!>super nu?!!>dupa 13 ani in reteaua lor!!>super misto!!>gandire pur jidaneasca>da mai tare e pozitia lor cand m-am dus sa achit factura si le-am cerut explicatii>mi-au zis ca asta e politica firmei sii daca nu sunt multumit de serviciile lor sa ma duc la alt operator !>super tare nu??asta o sa sii fac mai am 4 luni de contract cu ei sii adio >le-am prognozat falimentul in maxim un an cu atitudinea si politica lor. asta e aveti grija ce alegeti sa nu ajungeti bataie de joc.>imi venea s-o strang de gat pe fufa aia dupa 13 ani de cotizare sa-mi opreasca serviciile ??>gata adio. i-am zis la fufa ca ea se juca cu papusile sii sarea coarda cand eu imi faceam abonament la conex si am inceput cu 0.60$ minutu.da asta e daca au ajuns fufe ca ea sa ia decizii o sa se aleaga prafu !!!>
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 28 sep 2012 12:15 de Guest

chiar si dupa 50 de ani de cotizat la Enel cred ca tot iti intrerupe curentul daca ti se scoala tie sa nu mai platesti. Asa ca nu te mai plange ca o fata mare si plateste-ti facturile. Oamenii ca tine cred ca ar trebui sa se roage lumea de ei ca sa plateasca ce consuma. Ce ar fi ca si la paine sa se roage femeia aia de tine sa ii dai banii, iar tu sa ii zici ca nu platesti pentru ca ai luat de 13 ani paine de acolo. La telefonie mobila, cablu, internet etc platesti abonamentul cu o luna in avans. In momentul in care ti-a trecut luna si nu ai platit tu folosesti un serviciu pe care nu l-ai platit. E normal ca acel serviciu sa inceteze daca tu continui sa fi nesimtit si sa nu iti faci simpla treaba de a achita factura. Numesti fufa o biata femeie ce pur si simplu te informeaza. RUSINE...din cauza romanilor ca tine nu merge nimic in tara asta.



*In sfarsit cineva care GANDESTE !!! BRAVO!!!
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 4 nov 2012 13:58 de Guest


Acelasi lucru in patesc si eu, in legatura cu mesajele de la 1288 si 1299. Firma respectiva nu mai e Audio Fon sau cum ii spunei voi, mai nou e NTH mobile. Firma aceasta isi schimba denumirea, nr. de tel, adresa de email cand vor ei datorita reclamatiilor. Stau cu tel neconectat la internet ptc primesc mesaje intruna. Factura creste..se pare ca din asta traiesc ei, si Vodafone-ul chiar sa nu faca nimic? sunt numere scurte luate de la Vodafone. eu platesc la Vodafone ptc firma respectiva imi trimit mesaje, si doar ca primesc mesajul automat ma costa: 1288 -0,90 euro si 1299 - 3 euro. A facut cineva reclamatie la opc?

*In sfarsit cineva care GANDESTE !!! BRAVO!!!
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 4 nov 2012 18:56 de Guest

Eu sunt pe reteaua orange , si am aceeasi problema cu 1288 , in 3 zile am facut cost suplimentar 2.7 euro fara sa trimit ceva pe undeva :| Am sunat la orange si mi-au dat numarul astora sa sun la ei pentru ca cica ar fi parteneri orange iar ei nu pot raspunde ptr ei . momentan nu a raspuns nimeni la telefon .
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 4 nov 2012 22:40 de Guest

buna. sunt in orange si eu sunt patita cu 1288 si 1299. in ultimele 48 de ore am facut un cost suplimentar de 7 euro. mentionez ca niciodata nu am sunat sau trimis sms la aceste numere. ce e de facut?
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 5 nov 2012 02:31 de Guest

buna. sunt in orange si eu sunt patita cu 1288 si 1299. in ultimele 48 de ore am facut un cost suplimentar de 7 euro. mentionez ca niciodata nu am sunat sau trimis sms la aceste numere. ce e de facut?


Cel mai probabil ai instalat o aplicatie (joc, etc) pe telefon care contine un virus. Acest virus trimite automat sms-uri catre numere premium (gen 1288 sau 1299). Sfatul meu este sa instalezi un antivirus care sa iti curete telefonul.
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 5 nov 2012 11:27 de Guest

bune eu sunt in orange,iar de 3-4 zile costul meu suplimentar creste 0.90 sau 1.80 euro /zi, azi este de 5 euro jumate,si primesc zilnic 2 sms-uri de la 1288 cica incorrect sms help,imi indica un anume site in mesaj...vrajeli....ok........
cand accesez site-ul pe un pc...bomba...este virus.....
ma duc la orange fac o sesizare, iar ei imi zic ca astia de la 1288 sunt niste vechi parteneri de-ai lor....si nu se stie de ce creste costul meu suplimentar!!!!!!!!!!
orange mi-a zis ca in max 6 zile rezolva problema....si ca imi vor deconata costul suplimentar,iar peste 6 zile costul va fi minim 10-12 euro......astept......ce sa zic....
voi ati patit asa ceva????????
cred ca ma duc si la OPC...rezolv problema cumva....
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 5 nov 2012 12:57 de Guest


Buna ,
eu sunt pe cosmote si de sambata seara 03.11.2012 pana duminica dimineta 04.11.2012 am cost suplimentar de 10.80 euro . Am facut reclamatie la cosmote. Astazi o sa fac si la OPC .
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 5 nov 2012 14:50 de Guest


Buna ,
eu sunt pe cosmote si de sambata seara 03.11.2012 pana duminica dimineta 04.11.2012 am cost suplimentar de 10.80 euro . Am facut reclamatie la cosmote. Astazi o sa fac si la OPC .


Salut,

Mie mi s-a intamplat acelasi lucru, spune-mi te rog daca se rezolva ceva si care sunt pasii care i-ai urmat. Eu am resetat telefonul si am formatat cartela si astept sa imi vina factura (detaliata) si o sa fac plangere la cosmote si opc.
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 5 nov 2012 14:55 de Guest



Salut,

Mie mi s-a intamplat acelasi lucru, spune-mi te rog daca se rezolva ceva si care sunt pasii care i-ai urmat. Eu am resetat telefonul si am formatat cartela si astept sa imi vina factura (detaliata) si o sa fac plangere la cosmote si opc.



dupa ce ti-ai resetat tel si formatat cartela...costul suplimentar a continuat sa cresca????????????????
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 5 nov 2012 15:08 de Guest




dupa ce ti-ai resetat tel si formatat cartela...costul suplimentar a continuat sa cresca????????????????


Deocamdata nu am mai primit nici un mesaj, oricum primeam mesaj doar cand activam internetul. Pana acum am de plata 10 euro.

Mie toate astea au inceput sa mi se intample dupa ce am acceptat o aplicatie numita download. Dupa ce am dezinstalato ea a ramas in telefon, azi mi-am dat seama ca e in mai multe fisiere in telefon. E posibil sa mai gasesti un fisier numit generic "file" care vine de la aceeasi aplicatie, de aceea iti recomand o formatare a cartelei si o revenire la setarile initiale ale telefonului.
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 5 nov 2012 15:12 de Guest



Deocamdata nu am mai primit nici un mesaj, oricum primeam mesaj doar cand activam internetul. Pana acum am de plata 10 euro.

Mie toate astea au inceput sa mi se intample dupa ce am acceptat o aplicatie numita download. Dupa ce am dezinstalato ea a ramas in telefon, azi mi-am dat seama ca e in mai multe fisiere in telefon. E posibil sa mai gasesti un fisier numit generic "file" care vine de la aceeasi aplicatie, de aceea iti recomand o formatare a cartelei si o revenire la setarile initiale ale telefonului.


aplicatia aia si eu am avuto si eu fir-ar....cu download si fisier file,am luato din market....am dezinstalato de vreo saptamana....dar...costul meu a inceput sa creasca de vreo 4-5 zile....dupa ce am sters aplicatia...se poate ....zici tu ceva....mersi mult....
acum astept raspunsul de la orange sa vad ce imi zic ei....mersi mult!!!!!!!
sus
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 inapoi | inainte  



    Forum telefoane mobile

Afla secretele fiecarui mobil si gaseste raspuns la problemele si intrebarile tale pe forum!

Cont iTunes
scris de Mihai144268 pe 13-03 ora 02:57

Va recomand asa ceva
scris de CostinSilviu1990 pe 22-02 ora 18:32

Digi intra peste un abonat orange
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:26

digi mobil blocat
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:17

nu merge hard reset
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:56

Service Profesional
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:55

cum sti daca e fake sau nu
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:53

Jtag
scris de CostinSilviu1990 pe 29-12 ora 00:00

lycamobile
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 23:42

DEBLOCARE CARD Micro SD
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 16:00

intra in forum



Catalog telefoane mobile: Nokia / Samsung / Sony / LG / Motorola / Sagem / Apple iPhone / HTC / Blackberry / Palm

HOT stuff: Coduri secrete telefoane / Portabilitate - cum pastrezi numarul / Super oferte / Telefoane mobile noi

copyright ©2008-2017 eMobil.ro by HTD Publishing
home | despre eMobil.ro | termeni si conditii de utilizare | contact