Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
      Adauga mobilul
tau aici!
Fa-ti cont acum
HomeNoutatiTelefoane mobileForumJocuriAplicatii
Cautare
cautare avansata
Pagina: 1  

Guest

Guest

Orange -Prob Internet


scris pe 1 sep 2011 07:46 de Guest

Am si eu o problema cu internetul orange si vreau sa inchei contractul , dar nu stiu cum .
Treaba sta in felul urmator :
Eu am cumparat internetul pentru o anumita localitate , aflata pe langa prut , unde telefonul are niste semnal ( iar cum telefonul are semnal cica ar fi trebuit sa mearga si internetul ) , dar nu am semnal la internet . Si doresc sa inchei contractul , asa cum am zis mai sus.
Am fost la ei , la Orange . M-au trimis de 2 ori in comuna sa sun la numarul 408 si sa vorbesc cu aia si sa fac asa zisele "MASURATORI" . ...(mi-am irosit de 2 zile degeaba ,2-3 ore dus-intors si cam O ORA sa vorbesc cu aia)
Prima oara cand am vorbit cu ei ,nu am rezolvat mai nimic. A doua oara , mi-au trimis "datele de la masuratori " mai departe la nu stiu cine si cica ma suna ei in maxim 20zile. Ei , Nici macar de atat nu sunt in stare aia. Au trecut 22 zile , ei nu au sunat . M-am dus la Orange iar . Vorbeste din nou cu ei , si o ora mai tarziu , imi dau aia telefon si imi zic ca trebuie sa ma duc IAR in comuna sa fac asa zisele "MASURATORI".

EDIT: Am uitat sa specific . Ei mi-au spus CLAR : "Daca chiar nu va merge internetul in acea comuna , va vom rezilia contractul" , si totusi , ma vor foi de colo colo , pana cand mi se acreste mie.

Deci pofiti cum isi bate joc de mine. Dute-vino , dute-vino , dute-vino. Da' eu sunt sclavul lor sau cum? Asa ca am preferat sa aflu online de la cei care este posibil sa cunoasca mai bine domenul acesta.
Daca cineva stie cum sa inchid contractul cat mai repede si mai usor , sa scap de acest internet ...? Orice idee / sugestie este bun venita. Multumesc pentru rabdarea dumneavoastra de a citi acest topic , si multumesc anticipat pentru cei care ma vor ajuta.


P.S: Sunt client fidel la ei , nu am si nu am avut niciodata la ei , doar acum cu internetul pentru ca nu imi convine. Apropo , nu e corect ca pe un contract sa existe un termen de returnare ? Asa mi s-ar parea cel mai cinstit . In fine , nu asta este important.
sus
Guest

Guest

Re: Orange -Prob Internet


scris pe 28 nov 2011 16:11 de Guest

salut,
acelasi lucru l-am patit acum 2 ani cu internetul mobil de la orange,nu am avut semnal ,mailul se incarca in 5 min si peste toate a cazut si stickul (nu-l mai vedea calculatorul).Am mers cu el la orange l-au trimis la service si a venit inapoi exact cum l-am lasat (adica defect) pe motiv ca a suferit "socuri mecanice".Am vrut sa reziliez contractul pe motiv ca nu am semnal si nu mai pot accesa internetul neavand acel stick iar cei de la orange m-au atentionat ca trebuiea sa citesc mai bine contractul si ca trebuie sa platesc pana la sfarsitul contractului ,ceea ce am facut timp de 1an si 8 luni.L a inchiderea contractului tipa de la call center a mai avut si tupeul sa ma intrebe de ce renunt la contract.Acum am un stick internet de la cosmote luat pe cartela reincarcabila.Super.
sus
Pagina: 1  



    Forum telefoane mobile

Afla secretele fiecarui mobil si gaseste raspuns la problemele si intrebarile tale pe forum!

Cont iTunes
scris de Mihai144268 pe 13-03 ora 02:57

Va recomand asa ceva
scris de CostinSilviu1990 pe 22-02 ora 18:32

Digi intra peste un abonat orange
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:26

digi mobil blocat
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:17

nu merge hard reset
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:56

Service Profesional
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:55

cum sti daca e fake sau nu
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:53

Jtag
scris de CostinSilviu1990 pe 29-12 ora 00:00

lycamobile
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 23:42

DEBLOCARE CARD Micro SD
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 16:00

intra in forum



Catalog telefoane mobile: Nokia / Samsung / Sony / LG / Motorola / Sagem / Apple iPhone / HTC / Blackberry / Palm

HOT stuff: Coduri secrete telefoane / Portabilitate - cum pastrezi numarul / Super oferte / Telefoane mobile noi

copyright ©2008-2017 eMobil.ro by HTD Publishing
home | despre eMobil.ro | termeni si conditii de utilizare | contact