Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
      Adauga mobilul
tau aici!
Fa-ti cont acum
HomeNoutatiTelefoane mobileForumJocuriAplicatii
Cautare
cautare avansata

Termeni si conditii de utilizare a site-ului eMobil.ro1. Introducere:

Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari aparute in cadrul eMobil.ro. In caz de neacceptare si de nerespectare a conditiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi serviciile oferite de acest site eMobil.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.


2. Reguli de utilizare

Utilizatorii site-ului sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:

- Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
- Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.
- Nu vor incarca virusi, scripturi sau alte programe de acest gen
- Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

NOTA: Pentru o calitate cat mai buna a serviciului toate datele adaugate sunt verificate periodic de administratorul site-ului eMobil.ro, iar daca acestea incalca termenii si conditiile de mai sus vor disparea de pe site.


3.Disclaimer

Firma care reprezinta eMobil.ro si realizatorii acestui site nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de stricaciune sau paguba de nici un fel care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti).

Informatiile ce tin de sectiunile "Review" si "Articole", sunt punctele de vedere personale ale editorilor, membrilor sau vizitatorilor, ele nereprezentand o abordare pur tehnica asupra produselor / serviciilor prezentate. Toate observatiile si comentariile din aceasta rubrica au caracter personal.

Sectiunile stiri, telefoane mobile / catalog, poze, etc - sunt realizate cu respectarea acordurilor scrise, toate materialele distribuite in aceste rubrici fiind preluate din comunicatele de presa sau de pe site-urile oficiale ale producatorilor / furnizorilor de produse / servicii prezentate.

Rubrica "Forum", precum si toate comentariile existente la diversele materiale de pe site, prezinta exclusiv punctul de vedere al autorilor acestora, echipa eMobil.ro neavand nici un amestec in redactarea continutului lor. De aceea, noi, echipa eMobil.ro nu putem fi trasi la raspundere pentru nici o infractiune, conflict sau neintelegere rezultate din publicarea in rubricile respective. Copyright-ul acestor materiale apartine autorilor. Reproducerea integrala sau partiala fara consimtamantul acestora se pedepseste conform legilor in vigoare.

Adresele de email de pe care ne scrieti si continutul acestora NU sunt publice. Ele sunt si vor ramane private, deci puteti sa va simtiti in siguranta sa ne scrieti. Astfel ne faceti un mare serviciu, ajutandu-ne sa ne facem o privire de ansamblu asupra vizitatorilor nostri.


4. Copyright

Acest site, numele sau si tot materialul inclus cu exceptia resurselor din sectiunile "Stiri", "Telefoane mobile / Catalog" si "Magazin" este copyright © ARHEXIM SRL (toate drepturile rezervate).

Materialele sunt destinate uzului personal. Copierea sau folosirea acestora in orice alt scop se pedepseste conform legilor internationale in vigoare. Continutul acestui site nu poate fi folosit in scopuri comerciale, vandut sau inclus in orice alt material sau publicatie comerciala sau necomerciala decat cu acordul scris al autorilorCatalog telefoane mobile: Nokia / Samsung / Sony / LG / Motorola / Sagem / Apple iPhone / HTC / Blackberry / Palm

HOT stuff: Coduri secrete telefoane / Portabilitate - cum pastrezi numarul / Super oferte / Telefoane mobile noi

copyright ©2008-2017 eMobil.ro by HTD Publishing
home | despre eMobil.ro | termeni si conditii de utilizare | contact