Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
      Adauga mobilul
tau aici!
Fa-ti cont acum
HomeNoutatiTelefoane mobileForumJocuriAplicatii
Cautare
cautare avansata

Despre eMobil.roeMobil.ro este un portal dedicat telefoniei mobile. Te tinem la curent cu stirile din acest domeniu, iti prezentam in detaliu telefoanele nou aparute. Le testam pe cele interesante, ca sa stii cat de bune sunt inainte sa le cumperi. Iti pregatim periodic tutoriale sau articole cu tips & tricks, astfel incat sa stii lucrurile neobisnuite pe care telefonul tau stie sa faca. In catalogul nostru de telefoane gasesti o lista completa cu toate modelele lansate vreodata, (insotite de specificatii complete) si poti sa le compari intre ele, ca sa stii pe ce dai banii.

Misiunea noastra este sa-ti oferim intr-un mod profesionist informatii utile si interesante, sa stii permanent ce se intampla in domeniul telefoniei mobile si sa iti aratam ce pot sa faca telefoanele care apar.

Am observat ca majoritatea site-urilor din Romania dedicate telefoniei mobile prezinta informatii facile, preluate mai mult din zona de amator si merg in principal pe ideea de a oferi contra-cost imagini, tonuri de apel, filmulete, melodii etc pentru unele modele de telefoane mobile. Noi abordam fenomenul tehnologiei mobile intr-un mod propriu, profesionist:

Credem ca merita sa ai informatiile complete, oferite imediat ce se intampla evenimentele. Testam telefoanele dupa un scenariu foarte clar, astfel incat sa le acoperim toate functionalitatile si sa iti putem prezenta o opinie justificata.

Te invitam in comunitatea eMobil.ro! Iti poti face un cont pe site si poti lega prietenii cu ceilalti membri pornind de la telefoanele mobile avute sau preferate. Poti sa discuti despre telefoane, media pentru mobil sau probleme comune ale telefoanelor avute. Te asteptam si pe forum, unde problemele tale legate de telefonul mobil isi gasesc rezolvarea.

Suntem profesionisti, am avut cam orice tip de telefon, asa ca putem sa te ajutam. Spune-ne ce nu merge, iar noi iti raspundem repede.

Speram sa-ti fim de folos. Iti asteptam opinia pe forum sau pe

eMobil.ro este un produs HTD.Catalog telefoane mobile: Nokia / Samsung / Sony / LG / Motorola / Sagem / Apple iPhone / HTC / Blackberry / Palm

HOT stuff: Coduri secrete telefoane / Portabilitate - cum pastrezi numarul / Super oferte / Telefoane mobile noi

copyright ©2008-2017 eMobil.ro by HTD Publishing
home | despre eMobil.ro | termeni si conditii de utilizare | contact