Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
      Adauga mobilul
tau aici!
Fa-ti cont acum
HomeNoutatiTelefoane mobileForumJocuriAplicatii
Cautare
cautare avansata
Pagina: 1  

calonew

Newbie
2 mesaje

CELLGSMSERVICE - Hoti, fura din telefoanele lasate in service


scris pe 26 nov 2010 21:55 de calonew

Sau... cum mi-am luat cea mai mare tzeapa de la CELLGSMSERVICE.RO

Daca mai sunt si altii, sa descrie ce au patit... si daca au si ceva hartii la mana sa mearga la OPC -- sa ii puna la respect un pic pe acesti excroci!

Si acum... povestea mea:

Toate bune si frumoase, reclama cat cuprinde pe internet la acest www.cellgsmservice.ro -- numai ca pentru mine a fost experienta total neplacuta!

Acum aproximativ o luna de zile i-am contactat pentru reparatia unui iPhone 3GS care nu mai pornea de niciun fel, era OFF, ecranul stins. Mi-au facut invitatie la sediul lor din Aviatiei, pentru o constatare gratuita. Am ajuns la ei, mi-au luat telefonul pentru constatare (intr-o alta camera, alaturata, unde nu aveam access si nu stiu ce au facut exact), si dupa aproximativ 15 minute mi-au dat diagnosticul: "este ceva pe placa de baza, nu putem sa reparam pe loc, trebuie sa lasati telefonul la noi cateva zile". Ok... am fost de acord, desi nu imi sta in obisnuinta sa las telefonane in service, daca nu se repara in fatza mea. Dar service-ul parea super ok, de incredere, amabili toti -- deci l-am lasat la reparat la ei, penrtu cateva zile. Acum urmeaza prima problema: NU MI S-A FACUT NICIO FISA DE PRIMIRE, NIMIC -- mi-au notat numarul de telefon pe o hartiuta pe care au atasat-o de iPhone, si mi-au zis ca ma suna ei.

Dupa 3 zile, i-am sunat eu (ca ei nu aveau de gand sa sune), si mi s-a spus ca telefonul s-a rezolvat, sa vin sa-l iau. Bucuros, ma infiintez la sediul lor, unde aflu ca s-a produs o confuzie... nu telefonul meu s-a reparat, ci un altul... la telefon au crezut ca sunt alt client. Ok.. asta e... m-au pus sa astept inca 10 minute, sa-mi monteze la loc telefonul, care spuneau ei ca are ceva pe placa de baza si ca nu se poate repara - ci ca trebuie inlocuita placa de baza. Le-am spus ca o sa ma duc si la un alt service inainte de a lua decizia sa schimb placa, cu atat mai mult cu cat ceea ce ma interesa mai mult erau datele de pe iphone (deci ma interesa DEPANAREA placii defecte, nu vroiam inlocuirea ei!). Intre timp, am achizitionat un iPhone 4 si nu m-a mai interesat o vreme depanarea vechiului iPhone 3GS -- pana astazi, cand am fost la un alt service, nu ii dau numele sa nu creada cineva ca toata povestea e doar pentru reclama, insa e vorba de un service cunoscut, mare. Si acum apare surpriza: IN FATZA MEA S-A FACUT DEMONTAREA SI CONSTATAREA (nu in alta camera, nu ascuns de mine, ca la www.cellgsmservice.ro!) si s-au constatat urmatoarele: display-ul avea 4 pini sectionati la mufa care se conecteaza prin banda conectoare de placa de baza (care e clar ca a fost facuta de cei de la www.cellgsmservice.ro, singurii care au umblat in telefonul meu inainte!), iar bateria era de 3G !!! Nu mai avea bateria de 3GS in el! Oare cum s-a intamplat asta??? A.. si inca ceva: simtray-ul din telefonul meu are acum inscriptionat alt IMEI decat cel aflat pe cutia mea de acasa! CONCLUZIA: am fost pacalit la greu de cei de la www.cellgsmservice.ro! Au schimbat bateria telefonului, mi-au deteriorat display-ul astfel incat TREBUIE INLOCUIT (pentru ca mufa cu pinii sectionati face imposibila conectarea acestui display pe orice placa as pune in el). FITI ATENTI: NU LASATI TELEFOANELE IN SERVICE daca nu se repara in fatza voastra! Nu lasati oamenii de la www.cellgsmservice.ro sa faca constatarea in absenta voastra! 15 minute in alta camera sunt suficiente pentru a schimba bateria, sau orice alta componenta detasabila. Si ce e cel mai important: NU LASATI TELEFOANELE in SERVICE (eu l-am lasat 3 zile, si ati vazut ce am patit!) -- Nu as recomanda www.cellgsmservice.ro la nimeni, o faceti pe barba voastra. Asta este experienta mea personala cu www.cellgsmservice.ro -- si daca as fi avut macar o fisa de primire sau un bilet de constatare de la ei, credeti-ma ca le-as fi adus OPC-ul pe cap -- dar cum nu mi-au dat nimic la mana, asta e... am luat tzeapa. De acum, tot ce pot face este sa va avertizez, sa fiti atenti la www.cellgsmservice.ro ! Nu va bazati pe reclama abundenta si pe faptul ca va cheama la sediu. Insistati sa faca demontarea telefonului IN FATZA VOASTRA (nu in camera alaturata) -- si NU LASATI TELEFOANELE IN SERVICE daca nu le pot repara in prezenta voastra!

Concluzie: baterie schimbata cu una de 3G, display deteriorat (sau inlocuit?!), placa de baza nici nu mai zic... posibil sa nu mai fie nici ea cea originala. EVITATI www.cellgsmservice.ro ! Nu-i lasati sa-si bata joc de voi, si daca aveti ceva hartii la mana, chemati OPC-ul !


exclamation-mark-and-question-mark-junior-s-tees-pink_design.png (13.13 KB)


Editat de calonew pe 26 nov 2010 21:58
sus
calonew

Newbie
2 mesaje

Re: CELLGSMSERVICE - Hoti, fura din telefoanele lasate in service


scris pe 26 nov 2010 22:00 de calonew

Si ca sa stie lumea cine sunt cellgsmservice, uitati-va pe youtube la:
http://www.youtube.com/watch?v=uTfLlpSfiqs
sus
Pagina: 1  



    Forum telefoane mobile

Afla secretele fiecarui mobil si gaseste raspuns la problemele si intrebarile tale pe forum!

Cont iTunes
scris de Mihai144268 pe 13-03 ora 02:57

Va recomand asa ceva
scris de CostinSilviu1990 pe 22-02 ora 18:32

Digi intra peste un abonat orange
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:26

digi mobil blocat
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:17

nu merge hard reset
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:56

Service Profesional
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:55

cum sti daca e fake sau nu
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:53

Jtag
scris de CostinSilviu1990 pe 29-12 ora 00:00

lycamobile
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 23:42

DEBLOCARE CARD Micro SD
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 16:00

intra in forum



Catalog telefoane mobile: Nokia / Samsung / Sony / LG / Motorola / Sagem / Apple iPhone / HTC / Blackberry / Palm

HOT stuff: Coduri secrete telefoane / Portabilitate - cum pastrezi numarul / Super oferte / Telefoane mobile noi

copyright ©2008-2017 eMobil.ro by HTD Publishing
home | despre eMobil.ro | termeni si conditii de utilizare | contact