Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
      Adauga mobilul
tau aici!
Fa-ti cont acum
HomeNoutatiTelefoane mobileForumJocuriAplicatii
Cautare
cautare avansata
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 inapoi | inainte  

dersidan

Newbie
1 mesaje

Re: teapa vodafone


scris pe 10 sep 2011 09:15 de dersidan

cel mai jalnic operator de telefonie mobila e vodafone,inainte ma bucuram sa am vodafone erau mai presus ca toti dar acum :| , de curand mi am cumparat o cartela vodafone si am ales optiunea cu 4000 de minute si sms uri cu doar 5 euro , am ramas uimit sa vad asa extraoptiune cu doar 5 euro.in fine,am activato,si ce credeti,de fapt e doar 1000 de minute si sms uri in retea,si apoi am mai avut inca o surpriza,daca trimiti sms uri iti ia din minute,adica un sms trimis un minut consumat,sunt atat de nesimtiti ca nici macar nu te informeaza despre acele extraoptiuni ,parerea mea??jos cu vodafone au ajuns de ras))
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 13 sep 2011 12:24 de Guest




Si eu am aceeasi problema cu Vodafone Zona Mea. Doar ca mie mi-au spus ca trebuie sa astept 3 luni si apoi o pot dezactiva. Intrebarea mea e cum?! Pentru ca daca sun la "relatii cu clienti" te indruma robotul spre tot felul de chestii numai spre anularea unei extraoptiuni, nu! Imi puteti spune cum pot scapa de ea? Multumesc

Salut cea mai mare tzeapa cu Zona mea am luato in momentul cand am activat acum 3 ani..ceva de genu...minutele incluse in abonament nu se consumau....iar credit peste abonament nu aveam de plata..totusi am fost grijuliu si nu am vorbit mult ca intr-o dimineata sa ma trezesc cu 60 de euro de plata si minutele sa fie intacte..cerand un detaliator am observat ca minutele gratuite de fapt le plateam...nam platit factura aceea si 3 luni de zile am cerut recalculari care nu au venit..desi in sistemul lor se vedea clar greseala....fiecare operator cu care am vb a observat greseala dar mare tzeapa ca nu m-a ajutat nimeni cu nimic...dar bani nu au vazut si nici nui vor recupera au trecut 3 ani de la neplata facturii si firma de recuperari nu poate face nimica dupa perioada asta...feriti-va de vodafone
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 20 oct 2011 17:03 de Guest

[Prietene, femeia spunea ca sunt axati pe castig si urmaresc doar sa ne stoarca de bani, nu conteaza pentru ei de cati ani cotizezi la ei si nu au implementat un sistem de training axat pe relatii sociale si comunicare in sistemul lor de angajati. Din pacate toate multinationalele fac la fel, ganditi-va voi de ce....
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 22 oct 2011 19:53 de Guest

Chestia e ca activezi 1000 minute si primesti 3000 gratuit. Tre sa suni la *100# ramura Promotie-Vorbeste triplu. Oricum trebuia sa-ti vina un mesaj k chestia ast.
sus
Guest

Guest

reclamatiivodafone@gmail.com


scris pe 30 nov 2011 10:28 de Guest

https://picasaweb.google.com/109255489275118502782/November3 02011#5680692779620725314

Contract modificat dupa semnare .
Ati mai auzit asa ceva ? Scrieti la :

reclamatiivodafone@gmail.com


Cum poate Vodafone sa se bazeze pe un contract fals pe care l-am denunat imediat ce am aflat de el . (980.88 KB)
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 21 dec 2011 16:14 de Guest

...SI SFATUL MEU ESTE ACELASI; NU VA ABONATI LA VODAFONE SUNT CEI MAI MARI NESIMTITI, IAR DACA LE CERI EXPLICATIINICI MACAR NU SE SINCHISESC SA ITI RASPUNDA BA ITI VORBESC PE UN TON GREU DE INGHITIT. MAI MARI HOTI DECAT CEI DE LA VODAFONE , NU SUNT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 4 ian 2012 09:47 de Guest

...SI SFATUL MEU ESTE ACELASI; NU VA ABONATI LA VODAFONE SUNT CEI MAI MARI NESIMTITI, IAR DACA LE CERI EXPLICATIINICI MACAR NU SE SINCHISESC SA ITI RASPUNDA BA ITI VORBESC PE UN TON GREU DE INGHITIT. MAI MARI HOTI DECAT CEI DE LA VODAFONE , NU SUNT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sunt cei mai mari tepari. mai tepari decat orce alta retea, am primit 4 tepe intro luna si nu le mai platesc factura.
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 4 ian 2012 12:31 de Guest

Si eu am fost pacalit de Vodafone si nu am abonamentul ( un grup de 8 nemere ) de doar 2 saptamani !!! Dupa cearta cu ei au suspendat toate numerele !!! Acum strang date sa vad daca merita un proces. Revin cu detalii.
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 4 ian 2012 12:34 de Guest

Am facut portare de pe Orange pe Vodafone:
CEA MAI MARE PROSTIE A VIETII MELE
2 ani o sa ma chinui asa dupa care vreau sa uit de ei definitiv !!!
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 4 ian 2012 12:51 de Guest

Pe site se lauda ca iti raspund la formularul on line in maxim 24 ore. Am trimis unul acum o saptamana si inca nu am raspuns. Frumos este ca nici reprezentantul de vanzari care ma suna zilnic inainte de a face abonamentul acum NU MAI RASPUNDE !!! Super frumos !
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 12 ian 2012 15:50 de Guest

mam tepuit si eu cu netul sunt niste tapangi
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 13 ian 2012 16:23 de Guest


In momentul in care nu platesti o factura Vodafone cu intarziere de 10 zile si doresti sa nu se puna restrictie pe numar ai numarul *222 la dispozitie pentru a intra in legatura cu un consultant. De ce? Pentru a face o amanare de plata! La orice companie te duci nu te poti folosi de servicii fara sa platesti.Fiecare isi ia masurile de siguranta vizavi de fiecare client!



la cosmote abia dupa o luna mi`au oprit abonamentul..adica in momentul cand mi s`a emis urmatoarea factura si eu nu platisem factura precenta..mi l`au inchis..si am platit si in secunda urmatoare i`au dat drumul
sus
Guest

Guest

Re: Alta teapa vodafone 1288


scris pe 14 ian 2012 15:38 de Guest

Eu am primit 4 mesaje de la 1288, la aceeasi ora, minut, secunda, in noaptea de revelion, drept ptr care am fost taxat cu 0,9 Euro ptr fiecare.

Am vazut acest lucru la factura azi.

Am sunat la Audiofon nu raspunde inca nimeni, mai incerc si luni.
La Orange, la fel, imi spun ca nu e problema lor.

Pai ? Eu cui dau banii lui Audiofon sau Orange ?
Orange imi ia banii, dar nu e problema lui Orange ?
Orange ma taxeaza in urma erorii de la Audiofon, cere bani clientului si totusi nu e problema lui Orange ?


Mai sunt si altii ca mine ?
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 31 ian 2012 10:59 de Guest

eu am avut contract cu ei acum doi ani am ajuns in imposibilitatea de aplati ,m-am dus la eiam platit ultima factura cu taxele de intarziere dar nu am mai platit si reconectarea deoarece le-am spus:ce este mai rau sa reconectez si sa nu pot plati sau sa nu ma mai reconectez?!! doamna de la vodafone sucursala orasului meu m-a sfatuit sa stau in banca mea si sa nu ma mai reconectez dupa ce s-a consultat si ea cu cineva de la sediu in prezenta mea.Buuun... dupa doi ani adica ieri primesc o hartie din care rezulta ca am de plata 1200 lei in contul vodafone suma restanta si ca daca nu achit in termen de 10 zile voi fi data in judecata.Am sunat la departamentul plati si mi s-a spus ca daca nu platesc voi ajunge la executare silita ,ca sunt buna d plat ca pe ei nu-i teseaz dca a sau nu dar trebuie sa platesc iar ceea ce mi s-a spus mie a fost o minciuna ca trebue sa platesc pentru ca nu am respectat termenul contractual si acestea sunt taxe de reziliere!!!!!!!!!!!!!!! P.S. nu iacheiati contracte cuac easta firma de telefonie mobila pentru ca peste noapte se transforma in firma de CAMATARIE MOBILA; eu oricumnu le platesc nimic mai ales ca la vremea respectiva telefonul l-am cumparat pe punctele de loialitate si am mai dat si bani iar telefonul nu a fost functional decat cateva luni iar reparatia costa cat un telefon nou,iar ca sa primesc in fiecare luna o hartie cu sume de plata restante chiar nu ma deranjeaza abia au si factorii postali un serviciu nu!!!!!!!!!!!!???????????

sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 1 feb 2012 19:48 de Guest

Sa-mi vars si eu oful...Am acumulat niste puncte si pentruca un nene amabil m-a sunat si mi-a spus ca pot obtine un telefon am decis sa o fac ,adica sa iau nenorocitul de telef..In 13-vineri 13! - am lansat comanda ptr.un tel pe care ar fi trebuit sa platesc 19 euro.
Acel tel. nu a ajuns la mine pt.ca nesimtitii de la curierat nu au venit pursisimplu.
Dupa 8 zile sun eu la vodafone si intreb ce s-a intamplat.A zice una,s-a intors tel. la noi pt.ca nu ati dat un numar de tel.corect- eu neavand telefon deci am utilizat tel.sotului meu.Si s-a stornat factura.Fara sa ma anunte nimeni ,nimic.Dar trebuie sa refac comanda.Da numai ca acest lucru nu a fost posibil, in myvodafone eu figurand cu prelungire de contract.Iar zeci de telefoane cu roboti si indivizi care ma si certau ca nu merg la o reprezentanta sa-mi iau ce vreau- sau ce gasesc daca gasesc din parlitele lor de promotii.
Bun astazi, 18.01.2012 s-a reusit performanta de a-mi reactualiza contul de myvodafone.Si ma apuc sa lansez comanda.Si ce sa vezi?Acelasi telefon ,in aceleasi conditii consta acum 39 euro nu 19- fara ca undeva sa fie specificata o periada de oferta sau un stoc limitat sau ceva de bun simt.
Asa ca acesti nesimtiti ,in speranta ca romanii sunt delasatori si renunta cu timpul, continua acest mod de a face afaceri prin inselaciune .Vreau sa ma intelegeti nu este vorba de 20 euro este vorba de demnitatea clientului inselat si agasat de oferte mincinoase.Eu sunt decisa ,desi poate fara mari sanse de castig, sa-i dau in judecata daca nu-mi reziliaza contractul imediat si fara penalitati, pentruca nu am luat nimic de la ei, mai mult de aproape 1 luna eu nu pot utiliza serviciile lor, din vina lor.
sus
ska_vice

Newbie
1 mesaje

Re: Alta teapa vodafone 1288


scris pe 12 feb 2012 08:23 de ska_vice

tocmai am trimis 14 sms-uri la 1288, in doar 7 secunde. Bafta mea a fost ca tineam telefonul in mana si am reusit sa-l inchid, altfel....trimiteam sms-uri nelimitat. Sunt curios ce explicatii voi primi de la Vodafone si ce se va intampla cu cei 12.60 euro.
sus
Guest

Guest

contract fals


scris pe 24 feb 2012 16:28 de Guest

Valentin Vasilescu operator cred [0372027395] a incercat [si a si reusit ] pentru 24 ore sa-mi modifice abonamentul fara a avea acordul meu [fapt ce l-am descoperit din greseala printrun sms primit care ma anunta ca nu mai am internert pe mobil ] si pe care cu ajutorul Ana Maria Poienaru sau mai precis ea a reusit s-a rezolve aceasta problema. Acest INDIVID m-a mintit pe mine [oferind-umi un abonament de 49 RON care s-a dovedit a fi de 99 RON] si si-a mintit si colegi [pe Ana Maria care intrebandu-l daca a rezoolvat problema mea [ si anume anularea contractului FALS pe care el incerca sa-l puna in vigoare] el zicand-ui ca m-a sunat si s-a rezolvat totul [de fapt el NU MA SUNASE] acum ma gandesc siner sa ma mut in alta retea impreuna cu familia pentru a nu ne trezi cu niste facturi astronomice rezultate din alte posibile contracte FALSE.
sus
Guest

Guest

Re: probleme livrare factura vodafone. Ping-pong cu nervii clientului


scris pe 20 mar 2012 17:46 de Guest

Am 3 numere de telefon, sunt de aprox 12-13 ani client Vodafone si primesc factura tiparita doar pentru 2 numere. I-am sunat de un an de zile in fiecare luna si mi-au promis de fiecare data ca se va remedia incepand cu urmatoarea factura. S-a dovedit a fi o minciuna, nu s-a remediat nimic, asa incat am fost nevoit sa revin in fiecare luna cu apel telefonic la relatii clienti si sa le povestesc problema, pentru care si-au cerut politicos scuze si iarasi aceleasi promisiuni mincionase. Am ajuns sa nu le mai platesc factura, am fost restrictionat si iarasi am fost nevoit sa sun la ei pt ridicarea restrictiei. Am primit facutra cu penalitati pentru intarzaiere (intarzaiere datorata faptului ca incercam sa protestez pentru serviciile deficitare) si dupa relatarea intregii probleme mi s-au anulat penalitatile, am primit de fiecare data scuze si asigurari de remediere insa remediere nu. Au trecut 15 luni de ping-pong cu nervii mei si astept cu nerabdare urmatoarea data a facturii, pe a mi se confirma a 15-a oara ceea ce deja este cunoscut: sunt niste neseriosi si mai mult decat toate niste artisti ai minciunii.
sus
Guest

Guest

Re: teapa vodafone


scris pe 30 mar 2012 21:43 de Guest

imi pare rau sa va anunt dar am impresia ca sunt cei mai mari tepari de pe piata de telefonie mobila. de ce? simplu>va dau cazul meu>am 13 ani in reteaua lor ca abonat ; e ceva nu??>luna trecuta am intarziat cu plata abonamentului cam cu 10 zile>ce credeti ca mi-au facut??>mi-au oprit serviciile adica nu mai puteam suna pe nimeni!!>super nu?!!>dupa 13 ani in reteaua lor!!>super misto!!>gandire pur jidaneasca>da mai tare e pozitia lor cand m-am dus sa achit factura si le-am cerut explicatii>mi-au zis ca asta e politica firmei sii daca nu sunt multumit de serviciile lor sa ma duc la alt operator !>super tare nu??asta o sa sii fac mai am 4 luni de contract cu ei sii adio >le-am prognozat falimentul in maxim un an cu atitudinea si politica lor. asta e aveti grija ce alegeti sa nu ajungeti bataie de joc.>imi venea s-o strang de gat pe fufa aia dupa 13 ani de cotizare sa-mi opreasca serviciile ??>gata adio. i-am zis la fufa ca ea se juca cu papusile sii sarea coarda cand eu imi faceam abonament la conex si am inceput cu 0.60$ minutu.da asta e daca au ajuns fufe ca ea sa ia decizii o sa se aleaga prafu !!!>


10.000.000 CLIENTI - 1 CLIENT = CALCUELAZA TU CA MIE IMI DA CU VIRGULA
sus
Guest

Guest

Re: Alta teapa vodafone 1288


scris pe 7 apr 2012 18:30 de Guest

tocmai am trimis 14 sms-uri la 1288, in doar 7 secunde. Bafta mea a fost ca tineam telefonul in mana si am reusit sa-l inchid, altfel....trimiteam sms-uri nelimitat. Sunt curios ce explicatii voi primi de la Vodafone si ce se va intampla cu cei 12.60 euro.



Ca si tine, si eu am patit, ieri, 6.04.2012, la fel... dar eu am trimis 101 sms-uri in 4min si 30 de secunde...fix . Interesant nu?... Asa ca m-am trezit cu un suplimentar de 99 euro. Am facut reclamatie si astept raspunsul lor. Care ati facut o asemenea reclamatie, a-ti reusit sa va rezolvati cumva problema... Ca sa stiu la ce sa ma astept, sau mergem la OPC? Daca vreti puteti trimite un mail la "jalgoczy_alexandru@yahoo.com". Multumesc tuturor!!!!

sus
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 inapoi | inainte  



    Forum telefoane mobile

Afla secretele fiecarui mobil si gaseste raspuns la problemele si intrebarile tale pe forum!

Cont iTunes
scris de Mihai144268 pe 13-03 ora 02:57

Va recomand asa ceva
scris de CostinSilviu1990 pe 22-02 ora 18:32

Digi intra peste un abonat orange
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:26

digi mobil blocat
scris de CostinSilviu1990 pe 18-01 ora 19:17

nu merge hard reset
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:56

Service Profesional
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:55

cum sti daca e fake sau nu
scris de CostinSilviu1990 pe 3-01 ora 19:53

Jtag
scris de CostinSilviu1990 pe 29-12 ora 00:00

lycamobile
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 23:42

DEBLOCARE CARD Micro SD
scris de CostinSilviu1990 pe 28-12 ora 16:00

intra in forum



Catalog telefoane mobile: Nokia / Samsung / Sony / LG / Motorola / Sagem / Apple iPhone / HTC / Blackberry / Palm

HOT stuff: Coduri secrete telefoane / Portabilitate - cum pastrezi numarul / Super oferte / Telefoane mobile noi

copyright ©2008-2017 eMobil.ro by HTD Publishing
home | despre eMobil.ro | termeni si conditii de utilizare | contact