Din pacate nu am un LG KS360 ca sa vad exact cum are meniu. Din cate am inteles, se copiaza pur si simplu fisierele asa cum ai spus tu, dar pe urma trebuie sa stabilesti separat ca imaginile vor fi tema telefonului, iar ca MP3-urile din arhiva vor fi sunetul de apel.
Din cate inteleg eu, nu e suficient sa te duci acolo unde ai copiat tema si sa-i dai de acolo ceva gen "Activate". Incearca sa gasesti un meniu de genul "Personalizare" sau ceva asemanator in telefon, de unde sa poti modifica tonul de apel si temele. Si din acest meniu, alege tema copiata de tine de pe calculator.
Sper sa mearga asa, nici pe net nu prea am gasit informatii. Totusi, din moment ce exista teme pentru KS360, trebuie sa fie si o metoda de instalare
Ms man dar nu merge .. singura optiune care o am knd intru in tel in locu unde am copiat tema.. este doar stergere.. atata... nu am ceva gen instaleaza sau open nimic... ori nu sunt bune temele.. ori e aiurea.... nu stiu... daca cumva afli ceva exact nu ezita sa-mi zici si mie .. ms mult ..